Gemakkelijk Aziatisch koken, authentieke smaken

Blue Dragon heeft van Japans en Chinees eten zijn passie gemaakt. We hebben een keur aan recepten voor authentieke gerechten, waarvan we denken dat die in de smaak zullen vallen!

Met onze lekkere en makkelijke producten is iedereen in staat die gerechten nu zelf thuis op tafel te zetten. Van een eenvoudig roerbakgerecht tot de meer avontuurlijke lekkernijen als Maki Sushi: we vertellen je alles over de ingrediënten en hoe je het gerecht kan bereiden.

Een stukje geschiedenis

Blue Dragon is genoemd naar het Chinese symbool voor geluk. We zijn meer dan 30 jaar geleden ontstaan omdat we ontdekten dat er bijna niets te krijgen was om thuis lekker Chinees eten mee klaar te maken.

In het begin verkochten we 5 producten: sojasaus, chilisaus, taugé, bamboescheuten en waterkastanjes. Tegenwoordig verkopen we authentieke ingrediënten uit, Japan, en China.

Koken met passie
Aziatisch eten is inmiddels een vast onderdeel van onze cultuur. Kijk alleen al naar de onvoorstelbare hoeveelheid restaurants die je overal tegenkomt. Maar ook in vrijwel iedere keuken vinden de producten van Blue Dragon hun weg.

Wij denken dat het komt omdat de Oosterse gastronomie zo rijk is aan kleuren, smaken en geuren. Denk aan teriyakisaus, gember en wasabi. Combineer dat met de huidige trend van eenvoudig maar gezond eten, en dan wekt het geen verbazing dat steeds meer mensen met passie in de keuken staan om met heerlijke ingrediënten hun eigen Oriëntaalse maaltijd te bereiden.