Zoetzure Gamba’s met Koriander

Een heerlijk en favoriet zoetzuur gerecht.

Ingrediënten

  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 120g gamba’s (schoongemaakt)
  • 50g mini maïskolfjes in schijfjes
  • 50g sugarsnaps (of sperziebonen indien niet beschikbaar)
  • 85g mango in kleine stukjes
  • 2 lente-uitjes in schijfjes
  • 2 Blue Dragon Ei Noodles, al-dente gekookt
  • 50g verse koriander gehakt

Bereiding

  • 1.

    Verwarm de helft van de olie in een wok. Voeg de gamba’s toe. Roerbak de gamba’s totdat ze net roze zijn en haal ze uit de wok. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  • 2.

    Verwarm de rest van de olie in de wok. Voeg de maïs toe en roerbak dit gedurende 2 minuten of totdat de maïs lichtbruin is. Voeg de sugarsnaps, mango en lente-ui toe en roerbak het geheel gedurende een halve minuut. Voeg indien nodig een eetlepel water toe.

  • 3.

    Voeg dan de Blue Dragon Zoetzure Roerbaksaus, gamba’s en Blue Dragon Medium Egg Noodles toe. Roerbak totdat alles goed warm is.

  • 4.

    Strooi de koriander er overheen en serveer het gerecht.

Bereidingstijd: 15 minuten
Soort gerecht: Vis
Aantal personen: 4
Hot or not:
Waardering: 3

Waardeer dit recept!