Rundvlees in zwarte bonen- en paprikasaus


Een makkelijk roerbakgerecht dat bij iedereen in de smaak valt.

Ingrediënten


Bereidingstijd: 20 minuten
Soort gerecht: Vlees
Aantal personen: 4
Hot or not:

Bereidingswijze

  • 1.

    Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Laat ze uitlekken en zet ze apart.

  • 2.

    Verhit in een anti-aanbakpan of wok de helft van de olie totdat deze bijna begint te roken. Voeg de reepjes steak toe en roerbak ze 3-4 minuten of totdat het vlees zacht is. Haal het vlees uit de pan en laat het op keukenpapier uitlekken.

  • 3.

    Verhit de resterende olie in een pan en voeg de stukjes rode paprika en de bosuitjes toe. Roerbak de groenten 3-4 minuten totdat ze gebakken, maar nog wel knapperig zijn.

  • 4.

    Doe de steak en de noedels weer in de pan met de zakjes Roerbaksaus en schep alles om zodat alles met de saus bedekt is.